Informatie

foto foto foto foto

Welkom bij Rundvleesboerderij Van der Vrande, uit de Brabantse gemeente Gemert-Bakel, Kruidentuin van Nederland.

Wij houden zoogkoeien van het Belgische WitBlauwe vleesras, welke bekend zijn als een van de beste vleesrassen ter wereld. De runderen lopen 365 dagen per jaar buiten in de wei en kunnen ook naar binnen in de stal waar ze in de winter bijgevoerd worden. Dit omdat beweging heel gezond is en het welzijn bij ons hoog in het vaandel staat. Dit benadrukken wij dan ook door de kalveren te laten zogen bij de moederkoe in de wei. Deze kalveren zogen en eten naar behoefte en bepalen zelf het moment van eten en drinken.

In Nederland is deze combinatie zeer uniek en het is een lust om te zien hoe speels en gezond de koeien en kalveren zijn en van de vrije natuur genieten.

In de weide groeien ook kruiden, wat samen met het buitenleven resulteert in heel gezonde dieren en vlees met SMAAK. In combinatie hiermee en de vleeseigenschappen van dit runderras wat mals en mager is, geeft dit een heerlijk stukje natuurlijk rundvlees van TOPKWALITEIT.

Steeds meer mensen hechten er veel waarde aan dat het vlees dat ze consumeren een GEZOND LEVEN en een natuurlijke achtergrond heeft, waarvan de herkomst bekend en vertrouwd is. Ons vee heeft een hoge gezondheidstatus.

Hierdoor zetten wij onze rundvleespakketten door heel Nederland en zelfs internationaal af. Wij verkopen hoofdzakelijk aan particulieren maar ook aan horecabedrijven.

Het is zeker de moeite waard onze boerderij te bezoeken. U kunt ons vinden in het buitengebied van Gemert, aan de Rooije-Hoefsedijk 90. Een afspraak hiervoor kunt u maken via telefoonnr. 0492-319 419.

Tot ziens bij Rundvleesboerderij Van der Vrande,
voor NATUURLIJK EN LEKKER RUNDVLEES.